Lidelser

Jeg har over 25 års erfaring med behandling af mange forskellige lidelser med akupunktur. For at opnå den bedste effekt bruger jeg forskellige akupunkturmetoder i kombination med hinanden. Alt vurderes og behandles individuelt hos alle patienter.

Akupunktur og antroposofisk homøopatisk medicin er gode behandlingsmetoder til mange typer sygdomme, samt et godt supplement til den lægelige medicinske behandling. Jeg er vant til at behandle kroniske patienter som får medicin fra lægen. Det går fint “hånd i hånd” med akupunktur og homøopati.

De lidelser jeg nævner herunder er blot nogle eksempler på tilstande jeg ofte behandler, og hvor akupunkturen har vist sig at være effektivt i praksis.

Akupunktur har virket rigtig godt på mange typer ryglidelser, f.eks.:
Smerter og stivhed i ryg og nakke
Diskusprolaps
Smerter og nerveforstyrrelser fra rygsøjlen efter operation (også kroniske)
Iskiassmerter
Inflammation i rygsøjlen med smerter

Akupunktur har virket godt på mange smerte og inflammationstilstande, f.eks.:
Hovedpine
Bihulebetændelse
Muskelsmerter og ømhed
Ledsmerter
Hælspore
Springfinger
Golf/tennisalbue
Forstuvet ankel
Inflammatoriske gigtlidelser
Slidgigt

Astma:
Jeg har god erfaring med behandling af astma, også hvor astmamedicinen ikke hjælper nok. Der er typisk en betydelig bedring efter et par behandlinger.
Jeg oplever at akupunktur er et rigtig godt supplement til astmamedicinen. Også når der er tale om KOL har akupunktur stadig en effekt. jeg oplever også at akupunktur kan nedsætte både behovet for medicin, og reducere hyppigheden og alvoren af lungeinfektioner.

AMD (Aldersrelateret Makula Degeneration/ Alderspletter på nethinden) behandler jeg med ” AkuNova” for at få effekt på øjnene. Og jeg kombinerer ofte denne behandling med en årsagsbehandling med mere klassiske akupunkturmetoder. f.eks. af blodkredsløbet, nyrefunktionen mv. Behandlingen tilpasses den enkelte patient.

Akupunktur kan ofte harmonisere ubalancer i det kvindelige hormonsystem og underlivsorganer, f.eks. ved:
Menstruationssmerter
Sparsom Menstruation
Manglende menstruation
Menopause gener: f.eks. hedeture, tørhed, ledsmerter, mv.

Ved Stofskifte/skjoldbruskkirtellidelser bruger jeg især akupunktur i kombination med homøopatiske lægemidler.

Akupunktur kan ofte lindre allergier og harmonisere immunsystemet, f.eks. ved: Astma, høfeber, forkølelse, blærebetændelse, underlivsbetændelse, immunsvækkelse, autoimmune sygdomme mv.

Galdesten, samt kroniske galdeproblemer efter en galdeoperation reagerer typisk rigtig godt på akupunktur. Ubehag i galde og fordøjelses systemet kan ofte markant bedres på nogle behandlinger.

Jeg bruger også akupunktur (og homøopati) som støttebehandling” af diverse kroniske, og evt. medicinbehandlede lidelser i de indre organer, såsom hjerte-, kredsløb-, lunge-, lever-, tarm-, nyre og blære-sygdomme mv. Mange sygdomstilstande i indre organer kan bedres med akupunktur og homøopatisk medicin. Mange “kronikere” får det bedre efter et behandlingsforløb.

Søvnproblemer, stress og forskellige psykiske lidelser kan ofte positivt påvirkes af akupunktur og homøopati.

Og jeg behandler også meget andet.

Ring/skriv gerne til mig, og hør om jeg måske også kan hjælpe dig.