Akupunkturbehandling

Ved den første akupunkturkonsultation gennemgår vi din sygdomshistorik. Der kigges bl.a. på tungen, måles puls og blodtryk mv. Medicinforbrug, kosttilskud, lægelige diagnoser, undersøgelser mv. gennemgås, og der føres lovpligtig journal.
Efter samtalen påbegyndes akupunkturbehandlingen. Når nålene er sat i skal du ligge ca. 25-30 min. i enerum og slappe af. Første konsultation og behandling tager typisk 1 – 1½ time.

Ved de efterfølgende akupunkturkonsultationer tager vi en opfølgende samtale om hvordan det er gået siden sidste behandling. Så justerer jeg på akupunkturformlen hvis det er nødvendigt, og så udføres akupunkturbehandlingen igen.
Efterfølgende akupunktur konsultationer tager ca. en time, og udføres med ca. en uges mellemrum. Men også gerne flere gange om ugen i starten, hvis det er muligt.

Hvis du kun har mulighed for at komme til behandling en gang imellem, kan det dog stadig godt betale sig at få akupunktur alligevel. Det vil stadig have en effekt, men mildere end ved ugentlige behandlinger. Her vil det især være godt med en kombination af akupunktur og antroposofisk homøopatisk medicin.

Ved akupunkturbehandlinger er der ofte tale om et terapiforløb, hvor tilstanden bedres mere og mere over tid. Der behandles så længe det giver mening for dig og din situation.
Ved akutte tilstande er der ofte ikke brug for mere end et par behandlinger. Ved kroniske tilstande kommer der ofte en hurtig bedring, men der er behov for at behandle regelmæssigt over en periode, for at få virkningen til at holde. Kroppen har brug for tid til at hele ordentlig.

Jeg behandler både børn og voksne. Børn er ikke mere følsomme end voksne, over for de meget tynde nåle som jeg bruger, blot de er med på idéen!

Har du brug for rådgivning om antroposofisk homøopatisk medicin under akupunkturforløbet er det med i konsultationsprisen.

Book tid på tlf. 26853662

Klik her for at få mere information om akupunktur hos brancheforeningen Praktiserende Akupunktører. Her kan du bl.a. læse om hvad du kan forvente af behandlingsmetoden, om forskning i akupunktur, samt reaktioner på akupunktur. Og om hvor sikker akupunkturen er, og hvor sjældent der er bivirkninger ved akupunkturbehandlinger.