Akupunktur konsultation

Ved den første akupunkturkonsultation har vi en samtale hvor vi gennemgår din sygdomshistorie. Der kigges bl.a. på tungen, måles puls og blodtryk mv. Medicinforbrug, kosttilskud, lægelige diagnoser, undersøgelser mv. gennemgås, og der føres lovpligtig journal.
Efter samtalen påbegyndes akupunkturbehandlingen. Når nålene er sat i skal du ligge ca. 20 min. i enerum og slappe af. Første konsultation og behandling tager typisk lidt over en times tid.

Ved de efterfølgende akupunkturkonsultationer tager vi en opfølgende samtale om hvordan det er gået siden sidste behandling. Så justerer jeg på akupunkturformlen hvis det er nødvendigt, og så udføres akupunkturbehandlingen igen.
Efterfølgende akupunktur konsultationer tager ca. en time, og udføres med ca. en uges mellemrum. Men også gerne hyppigere i starten hvis det er muligt.

Hvis du kun har mulighed for at komme til behandling en gang imellem, kan det dog stadig godt betale sig at få akupunktur. Det vil stadig have en effekt, men mildere end ved ugentlige behandlinger. Her vil det især være godt med en kombination af akupunktur og homøopati.

Ved akupunkturbehandlinger er der ofte tale om et terapiforløb, hvor tilstanden bedres mere og mere over tid. Der behandles så længe det giver mening for dig og din situation.
Ved akutte tilstande er der ofte ikke brug for mere end et par behandlinger. Ved kroniske tilstande kommer der ofte en hurtig bedring, men der er behov for at behandle regelmæssigt over en periode for at få virkningen til at holde. Kroppen har brug for tid til at hele ordentlig.

Jeg behandler både børn og voksne. Børn er ikke mere følsomme end voksne, over for de meget tynde nåle som jeg bruger, blot de er med på idéen!

Har du brug for rådgivning om homøopati under akupunkturforløbet er det med i konsultationsprisen.

Book tid på tlf. 26853662